در واحد آیت الله آملی صورت گرفت: تقدیر از زحمات 15 ساله استاد جهانبخش رئوف
از زحمات 15ساله دکتر جهانبخش رئوف، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی  تقدیر شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر محمد وحدت معاون دانشجویی فرهنگی واحد آیت الله آملی در مراسم تقدیر از این استاد شیمی گفت: پروفسور رئوف از چهره های ماندگار شیمی و جزو یک درصد پر استناد ترین دانشمندان ایرانی از سوی موسسه ISI است و پیشینه درخشانی در عرصه علمی کشور دارند.
وی با بیان اینکه دکتر رئوف زحمات زیادی را برای ارتقای علمی واحد آیت الله آملی متقبل شدند و با توصیه دکتر فاضل لاریجانی رییس دانشگاه مقررشد از تلاش این استاد بین المللی قدردانی شود،  تصریح کرد : تصویب برخی از گرایش های شیمی از برکت حضور این استاد فرهیخته در دانشگاه بوده است .
دکتر حامد برجسته معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد آیت الله آملی با بیان اینکه دکتر رئوف در نظم و انضباط در کل دانشگاه شاخص است تصریح کرد: شاید تنها انتقاد برخی دانشجویان از دکتر رئوف این باشد که ایشان حتی یک جلسه غیبت هم نداشته اند .
وی ادامه داد : یکی از نکاتی که باید ازایشان آموخت وقت شناسی این استاد گرامی است ، ایشان اغلب قبل از حضور دانشجویان درکلاس هستند .
دکتر جهانبخش رئوف در این مراسم با تقدیر از مسوولان دانشگاه تصریح کرد : من خودم را یک سرباز علمی می دانم ، اینجا خانه ماست و به اینجا تعلق دارم .
استاد تمام شیمی دانشگاه مازندران با بیان اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی استادان خوب و مجربی جذب شدند ، به ویژه در فیزیک و شیمی که امروز به درجه دانشیاری رسیده اند تصریح کرد : این واحد دانشگاهی ظرفیت های خوبی برای جذب دانشجو بین رشته ای دارد که باید از آن بهره برد .
رئوف با بیان اینکه برای دانشگاه آیت الله آملی زحمات زیادی کشیده شده  است تا به این نقطه دست یابد تاکید کرد : آملی ها از مردم گرفته تا مسوولان کشوری باید حمایت بیشتری از این دانشگاه داشته باشند تا این همه زحمات از دست نرود .
به گفته رئوف دکتر فاضل لاریجانی رییس دانشگاه آیت الله آملی نقش بسزایی در ارتقا و عبور این دانشگاه از بحران داشته است .
در پایان این مراسم که با حضور معاونان دانشگاه ؛ رییس دانشکده علوم پایه و مدیر گروه شیمی همراه بود  از سوی دکتر فاضل لاریجانی لوح تقدیر و تابلو فرش به پاس زحمات 15 ساله این استاد شیمی تقدیم او شد.

دوشنبه 30 بهمن 1396  13:12

آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه 26 تير 1397  21:24:27