تشریح برنامه‌های واحد آیت الله آملی در ماه محرم

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی از برگزاری برنامه های مختلف و متناسب با ایام سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) در این واحد دانشگاهی خبر داد.

مجتبی ابراهیمی در حاشیه مراسم اولین روز ماه محرم در این واحد دانشگاهی گفت :فرارسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع)  را حضورهمه استادان ، کارکنان و دانشجویان ارجمند تسلیت و تعزیت عرض می نمایم .

معاون دانشجویی و فرهنگی واحد آیت الله آملی گفت : امروز در اولین روز ماه محرم درابتدای صبح مراسم پرفیض دعای زیارت عاشورا در نماز خانه دانشگاه برگزار شد .

وی گفت  : در راستای حفظ دستاوردهای حماسه عاشورا و انتقال آن به نسل جوان و دانشگاهی و در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل  برای هر چه باشکوه تر برگزار کردن برنامه‌های این ایام در شورای فرهنگی برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته است .

ابراهیمی از برگزاری برنامه پایانی دهه اول محرم در روز دوشنبه هفته آینده خبرداد وگفت : دوشنبه 19 مهرماه ساعت 10 صبح، مراسم دسته روی دانشگاهیان به همراه اقامه نماز جماعت ظهر در دانشگاه برگزار خواهد شد.

معاون دانشجویی فرهنگی واحد آیت الله آملی با بیان اینکه حمایت‌هایی برای ارتقا و گسترش عملکرد هیئت‌های مذهبی دانشگاهی در ماه‌ای محرم و صفر در نظر گرفته ایم، اظهار کرد : علاوه بر مراسم آیینی در  قالب عزاداری، روضه خوانی و مرثیه سرایی ، جلسات سخنرانی با موضوعات تبیین اثرات تاریخی و اجتماعی حادثه عاشورا، تبیین آثار مذهبی حادثه عاشورا، تحلیل آثار سیاسی عاشورا و بررسی نقش قیام عاشورا در پیروزی انقلاب اسلامی نیز توسط دانشگاهیان در این ماه برگزار خواهد شد.

ابراهیمی با اشاره به برگزاری مسابقات دانشجویی  کتابخوانی  خاطر نشان کرد : این مسابقه  با هدف افزایش مطالعه و پژوهش در موضوع عاشورا با بهره گیری از کتب مرتبط برگزار خواهد شد.

سه شنبه 13 مهر 1395  8:32

آخرين تاريخ بازديد : پنجشنبه 29 تير 1396  18:30:35