رییس واحد آیت الله آملی مطرح کرد: راه نجات آموزش عالی، احساس مسووولیت در جهت نهادینه سازی نگاه نو آورانه در دانشگاه هاست

دکتر فاضل لاریجانی در نشست صمیمی با استادان، کارکنان، مدیران و مسوولان واحد آیت الله آملی به مناسبت طلیعه سال تحصیلی جدید و هفته دفاع مقدس گفت: شروع سال تحصیلی برای همه دانشگاه اعم از استادان محترم، دانشجویان عزیز و کارکنان گرامی همراه با شعف خاصی است.
وی با اشاره به تقارن ایام با هفته  دفاع مقدس تصریح کرد : ایران اسلامی مدیون حماسه سازی شهدا و ایثارگران عزیز است .
رییس واحد آیت الله آملی با بیان اینکه دانشگاه ها از مهمترین ارکان تمدن ساز در جوامع تلقی می شوند اظهار کرد: فعالیت دانشگاهی تدریس و پرورش استعدادها را باید مشابه کار باغبانی دانست فعالیتی که منبعث از عشق و علاقه و باور راسخ استادان به دانش ورزی است. گر عشق نبودی و غم عشق نبودی، چندین سخن نغز که گفتی؟ که شنودی؟
وی با اشاره به وضعیت بحرانی که دانشگاه ها و به طور کلی آموزش عالی با آن مواجه است خاطرنشان کرد: هیچ راهی برای ادامه حیات دانشگاه ها وجود ندارد جز احساس مسووولیت و مشارکت همگانی دانشگاهیان و تنها راه نجات و پیشرفت زمینه سازی و ظرفیت سازی برای رشد خلاقیت و نو آوری هاست.
لاریجانی با بیان اینکه دکتر میرزاده ریاست محترم دانشگاه در خصوص راه اندازی صندوق ایده پردازی موافقت کرده اند تصریح کرد: راه اندازی این صندوق قدم بسیار با اهمیتی برای تسهیل مشارکت همگانی دانشگاهیان در جهت رشد و نهادینه سازی نگاه نو آورانه در دانشگاه هاست.
رییس واحد آیت الله آملی تصریح کرد: این واحد نیز باید به سهم خود دراین راستا تلاش کند تا مکانیزم صحیح برای حفظ حقوق ایده پردازان و پیشنهاد دهندگان طراحی شود.
لاریجانی با بیان اینکه لازم است در بستر سازی مناسب برای فعال تر شدن کانون دانش آموختگان واحد آیت الله آملی طراحی شود اظهار کرد: با فعال شدن این کانون ها و حمایت مرکز رشد، هسته های کار آفرینی در زمینه های مختلف شکل گیرد و پیوند دانشگاه با ارکان مختلف جامعه برقرار می شود.

این استاد دانشگاه شکار فرصت ها را از امور ضروری برای مدیران دانشگاهی دانست و خاطرنشان کرد:
توجهی که امروزه در کشورهای مختلف به استفاده از تکنولوژی جدید در امر آموزش می شود مخصوصا در کشور های اروپایی بسیار نوید بخش است.
این مسوول با مقایسه آماری پیشرفت های آموزشی در چند کشور از جمله هند تاکید کرد: توجه به آموزش های مجازی بطور فزاینده ای در حال گسترش است، امیدواریم دانشگاه آزاد اسلامی با ایجاد زیر ساخت های مناسب در این امر، کشور مان نیز  از جایگاه مناسب تری برخودار شود.

چهارشنبه 7 مهر 1395  12:13

آخرين تاريخ بازديد : يکشنبه 7 خرداد 1396  14:42:7