جلسه مشترک رییس واحد آیت الله آملی با حضور معاون استاندار، امام جمعه و دادستان آمل برگزار شد.

با حضور حجت الاسلام سید جلیل مرتضوی امام جمعه آمل ، احمد منفرد معاون استاندار وفرماندار آمل و علی طالبی   دادستان شهرستان آمل در دفتر کار  دکتر فاضل لاریجانی رییس واحد آیت الله آملی جلسه ای مشترک برای کمک به توسعه وپیشرفت این واحد دانشگاهی برگزار شد .

امام جمعه آمل مطرح کرد :

دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین خدمت را به نظام کرد.

حجت الاسلام سید جلیل مرتضوی گفت : دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین خدمت را به نظام وانقلاب اسلامی کرد.

امام جمعه آمل  خاطر نشان کرد : در یک مقطعی دانشگاه آزاد اسلامی در زمانی که داوطلبان پشت دانشگاه ها صف کشیده بودند این دانشگاه به داد جامعه ما از نظر علمی رسید.

وی با بیان اینکه امروز دانشگاه آزاد اسلامی می تواند یک جهاد بسیار بزرگ را در اجرای منویات مقام معظم رهبری درباره اقتصاد مقاومتی جامعه عمل بپوشاند تصریح کرد : امروز با توجه به استادان ودانشجویانی  که در این دانشگاه حضوردارند دانشگاه در بخش تولید علم و ثروت می تواند بهترین وزیباترین نقش را ایفا نماید .

مرتضوی تصریح کرد : به نظر من دانشگاه آزاد اسلامی در این مقطع باید با تمام وجود در بخش اقتصاد مقاومتی به میدان بیاید تا در تولید علم و ثروتمند موفق عمل کرده باشد .

دادستان آمل مطرح کرد :

نگاه بلندی در اجرای معماری اسلامی در واحد آیت الله آملی وجود دارد

علی طالبی دادستان شهرستان آمل در بازدید ازواحد آیت الله آملی  گفت : دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی به جرات یکی از معتبر ترین واحد های دانشگاهی و به تعبیری سر آمد دانشگاه های آزاد ایران در این منطقه است.

وی با تقدیر از تلاش های ارزنده دکترفاضل لاریجانی در واحد آیت الله آملی اظهار کرد : ظرفیت مکانی و سایت 72 هکتاری در یک فضای زیبا و از سویی در زمینه  زیر ساخت های آموزشی اقدامات خوبی انجام شده است .

این مدرس دانشگاه با اشاره به تاثیرمعماری اسلامی در موضوع فرهنگی خاطرنشان کرد : این دانشگاه نگاه بسیار بلندی در اجرای معماری اسلامی دارد وطراحی های مناسبی در راستای معماری اسلامی دراینجا اجرا  شده است .

طالبی اضافه کرد : من تبریک میگویم  چنین دانشگاهی که موهبت الهی است برای این شهر ومنطقه مهیا شده است .

احمد منفرد فرماندار آمل با تایید پیشنهاد دکتر فاضل لاریجانی گفت : با همکاری صنایع ، دانشگاه وبخش خصوصی هسته های کار آفرینی تشکیل شود .

معاون استاندار گفت : این طرح توسط واحد آیت الله آملی تعریف شود تا به عنوان الگو در سایر مراکز آموزشی اجرا شود .

شنبه 20 شهريور 1395  9:23

آخرين تاريخ بازديد : جمعه 3 آذر 1396  11:18:28