در واحد آیت الله آملی صورت گرفت: تقدیر از زحمات 15 ساله استاد جهانبخش رئوف
از زحمات 15ساله دکتر جهانبخش رئوف، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی تقدیر شد.
دوشنبه 30 بهمن 1396  13:12
 مدیر فرهنگی واحد آیت الله آملی هفتمین دوره مسابقات کتبی قرآن و عترت کارکنان واحد آیت الله آملی برگزار شد
مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی گفت: همزمان با سراسر کشور هفتمین دوره مسابقات قرآن و عترت کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در این واحد دانشگاهی برگزار شد.
دوشنبه 30 بهمن 1396  13:12
 نخستین همایش یافته‌های نوین روانشناسی کاربردی در دانشگاه آزاد آیت‌الله آملی برگزار می‌شود
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی گفت : نخستین همایش ملی یافته های نوین روانشناسی کاربردی اردیبهشت سال 1397 در این واحد دانشگاهی برگزار خواهد شد.
شنبه 28 بهمن 1396  13:13
 ضرورت حضور منسجم و یکپارچه دانشگاهیان در راهپیمایی 22 بهمن ماه
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی حضور منسجم و یکپارچه دانشگاهیان در راهپیمایی 22 بهمن ماه با توجه به شرایط منطقه و مسایل اخیر یک ضرورت دانست.
چهارشنبه 18 بهمن 1396  9:7
 در واحد آیت الله آملی؛ دوره مربی‌گری درجه 3 والیبال ایران برگزار شد.
دوره مربی‌گری درجه 3 والیبال ایران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی برگزار شد.
دوشنبه 16 بهمن 1396  5:26
 در واحد آیت الله آملی، دوره مربی گری درجه 3 ژیمناستیک برگزار شد
دوره مربی گری درجه 3 ژیمناستیک بانوان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی برگزار شد.
دوشنبه 16 بهمن 1396  5:26
 دستاورد عضو هیئت علمی واحد آیت الله آملی: ساخت سنسورهای تشخیص بیماری‌های پارکینسون و آلزایمر
عضو هیئت علمی واحد آیت الله آملی با همکاری محققی از فرانسه سنسورهایی ساخته اند که می تواند در تشخیص بیماری های پارکینسون و آلزایمر موثر باشد.
يکشنبه 15 بهمن 1396  5:29
 فاضل لاریجانی مطرح کرد: آینده نگری و ایجاد هولدینگ دو راهکار برون رفت بحران کاهش دانشجو در آموزش عالی است
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی در نشست روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی مازندران آینده پژوهی و ایجاد هولدینگ را دو راهکار برون رفت بحران کاهش دانشجو در آموزش عالی دانست.
سه شنبه 7 آذر 1396  15:42
 نتایج 1 - 8 از تعداد 64  خبر