معاون پژوهش و فناوری واحد آیت الله آملی با آنا مطرح کرد؛ صدور مجوز زیست‌محیطی دستگاه زباله‌سوز ساخت واحد آیت‌الله آملی
مجتبی یعقوبی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درباره عملکرد سال 96 واحد آیت الله آملی اظهار کرد: «سال گذشته استادان این واحد دانشگاهی بیش از 60 مقاله ISI و علمی پژوهشی را در مجله‌های معتبر خارجی و داخلی منتشر کردند؛
دوشنبه 6 فروردين 1397  5:32
 از سوی عضو هیات علمی واحد آیت‌الله آملی صورت گرفت؛ راهکاری برای تصفیه فاضلاب‌های صنعتی؛ حذف پیکریک اسید و فلزات سنگین از محلول‌­های آبی
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی تحقیقاتی کرده که برای تصفیه فاضلاب‌های صنعتی در راستای حفظ محیط زیست موثر است.
دوشنبه 21 اسفند 1396  6:15
 آموزش ماساژ تندرستی در واحد آیت‌الله آملی
کارگاه آموزشی ماساژ تندرستی به مدت 2 روز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی برگزار شد.
دوشنبه 21 اسفند 1396  6:5
 غرس 300 اصله نهال در دانشگاه آزاد اسلامی آیت الله آملی/ کاشت دو اصله نهال به یاد دو مهندس فقید
300 اصله نهال به مناسبت هفته درختکاری از سوی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی در محوطه این واحد دانشگاهی غرس شد.
شنبه 19 اسفند 1396  12:16
 جلیل فرجاد :اگر جوان بودم حتما دانشگاه آیت الله آملی را برای درس خواندن انتخاب می کردم
جلیل فرجاد در حاشیه بازید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «این دانشگاه فضای ظاهری دلنشینی دارد؛ با خودم گفتم اگر جوان بودم سن همین دانشجویان حتما اینجا را برای درس خواندن انتخاب می کردم.»
دوشنبه 14 اسفند 1396  8:55
 نشست هم اندیشی بانوان نهادی های آمل در واحد آیت الله آملی برگزارشد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از آمل در این نشست یک روزه که همراه با بازدید از امکانات و دستاورد های واحد آیت الله آملی بود ، 40 نفر از نمایندگان کمیته بانوان ادارات آمل و کارکنان این واحد دانشگاهی...
دوشنبه 14 اسفند 1396  8:51
 جشنواره سراسری ققنوس با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد
سومین جشنواره دانشجویی هنری ققنوس به همت بسیج دانشجویی استان مازندران ، همکاری اداره کل حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس و دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی با معرفی 46 نفر از برگزیدگان در رشته های مختلف به کار خود پایان داد.
دوشنبه 7 اسفند 1396  8:55
 در واحد آیت الله آملی صورت گرفت: تقدیر از زحمات 15 ساله استاد جهانبخش رئوف
از زحمات 15ساله دکتر جهانبخش رئوف، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی تقدیر شد.
دوشنبه 30 بهمن 1396  13:12
 نتایج 1 - 8 از تعداد 72  خبر